bezdroza_logo
dodaliśmy już razem
134358
obiektów,
zdjęć, relacji i tras
Wyszukiwanie zaawansowane
dodaj obiekt dodaj zdjecie dodaj relacje

Poprzedni temat «» Następny temat
BIAŁY DOM w Dziwnówku - najgorszy camping na którym byłem!
Autor Wiadomość
MATIS

Wysłany: Czw Sie 21, 2008 7:48 pm   BIAŁY DOM w Dziwnówku - najgorszy camping na którym byłem!

ostrzegam wszystkich aby tam nie jechać. Wlascicielka nastawiona na klinetow z RFN, polakow ma gdzies (doslownie), nie uznaje standarów jakie obowiązują na campingach w europie, wprowadza wlasne ktore zniechecaja do pobytu. Jeżdze po campingach od lat ale to co wprowadza własicielka (to ona tu rządzi i jak sie nie podoba do won...)nie mieści sie w zadnym standardzie. Nawet w opinii niemców z którmi rozmawialem są zniesmaczeni. Generalnie camping jest strasznie maly, nie mozna placic karta, tlok, prysznice zamykane na klucz, a tzw. box dla przyczep sa tak male (a dużo kosztują) ze samochód musi stac poza. Bylismy tam w 3 rodziny i żaden z nas wiecej tam nie pojedzie. Plaża kamienista, zapchana, w miescie nie ma co zjeśc poza kebabem i starą rybą. Ceny na wszystko - kosmos!!!.

blondas 

Wysłany: Sro Wrz 03, 2008 10:43 am   

dlatego od kilku lat na wakacje jezdze na sycylie...gwarancja pogody,ciepla woda i prawie tyle samo kosztuje przy odpowiednim kursie waluty :grin:

ruphee 

Wysłany: Pon Paź 27, 2008 4:42 pm   

dlatego wolę morze południowych państw niż nasze własne niestety :)

michal-son

Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 8:20 am   

no to nie źle aż dziw że są jeszcze takie miejsca w Poslce

robin 

Wysłany: Czw Mar 04, 2010 9:17 am   Nie zgadzam się z Twoją opinią nt tego kempingu

Pierwszy raz byłem tam w 2006 roku - jeden nocleg pod namiotem i jazda dalej. Potem w 2008 oraz w 2009 - za pierwszym razem ok 5 noclegów, za drugim dwa tygodnie. Dwie osoby w domku, dwie obok w namiocie. Spokój, czysto, blisko do morza. Posiłki przygotowywałem przy domku (butla gazowa, w domku czajnik elektryczny), korzystałem też z kuchni (zwykle pusta). Prysznice czynne co najmniej do 24 (ale dokładnie nie pamiętam). Oczywiście wszystko zależy od terminu (moje pobyty zwykle w drugiej połowie czerwca). Przy pełnym kempingu pewnie dostęp do łazienki nie jest tak swobodny. Plaża piaszczysta - dość szeroka, woda w Bałtyku od Dziwnówka do bodajże Pobierowa ma ocenę najwyższej czystości na naszym wybrzeżu.
Kontakt z panią z recepcji tylko przy przyjeździe i oddaniu kluczy - żadnych problemów.
Cena nie jest niska, ale za spokój, ochronę, czystość kempingu myślę, ze warto zapłacić, w tym roku wybieram się tam ponownie.

Odpowiedz do tematu